Rondleiding Expositie in Culturele Vleugel Slot Zeist

Speciaal voor Slot Zeist verzorgt Kunst uit Zeist rondleidingen en rondleidingen-op-aanvraag bij exposities in de Culturele Vleugel van Slot Zeist. (lees verder onder de afbeelding). In de zomer van 2024 zal ik de rondleidingen verzorgen bij de expositie 'Stil Leven' van Henk Helmantel. (23 juni t/m 25 augustus). Data rondleidingen: na 8 juli 2024, afwisselend za/zo. Meer info volgt z.s.m. Aanmelden voor de rondleiding: via de site van Slot Zeist.

 

)

Henk Helmantel 2024

Mirelle neemt u graag mee naar de verhalen achter tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerken die gedurende het jaar in verschillende exposities tentoongesteld worden.

Er zal tijdens de rondleiding gekeken worden naar de compositie van bijv. een portret, welke techniek gehanteerd is en welke materialen er gebruikt zijn. Het vergelijken van deze componenten maken een bespreking van deze menselijke kunstvorm origineel en boeiend. 

Een exclusieve rondleiding door de expositie duurt ca. één uur en start een half uur vóór aanvang van de reguliere openingstijden, zodat u een preview krijgt met bijbehorend verhaal.

Indien gewenst kunt u ook een rondleiding-op-maat voor uw eigen groep of bedrijf aanvragen via cultuur@slotzeist.nl.

Data: 

Prijs: € 12,50 (toegang expositie, incl. rondleiding).

Aanmelden voor de exclusieve rondleiding bij de expositie graag via de Culturele Vleugel van Slot Zeist: rechtstreeks via de website van Slot Zeist. Voor alle overige informatie: www.kunstuitzeist.nl | 06-50 48 97 52.