Mirelle Nunes is officieel rondleider bij een aantal grote kunstbeurzen. Klik hieronder op de beurs van uw keuze om een deskundige rondleiding te boeken.

Om uw bezoek aan een tentoonstelling nòg interessanter te maken kunt u ook een persoonlijke rondleiding van Mirelle Nunes krijgen. Klik op rondleiding-op-maat voor meer informatie.
Hospitality staat hoog in het vaandel!

- Culturele Vleugel Slot Zeist

- PAN Amsterdam

Art Zuid Sculptuur Biënnale

- Rondleiding-op-maat

 

Afgelopen zomer '23 was ik één van de vaste rondleiders voor de instaprondleidingen en de rondleidingen op aanvraag bij de Sculptuur Biënnale Art Zuid in Amsterdam-Zuid.

Hier sta ik bij een werk van Job Smeets van Studio Job met een 'gouden' bank getiteld: 'Je neemt jezelf mee', het motto van Jan de Bouvrie.

We zien hier de beroemde Gelderland-bank uit 1969 van de hand van Jan de Bouvrie met zijn tekenboek, sigarendoosje en favoriete asbak.

De bank is gegoten in brons en daarna gepolijst, waardoor het de goudkleurige uitstraling krijg.

Foto: Jonne op de Weegh - jonnelucia.com 

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een coronaproof privérondleiding voor uw eigen groep? Dat kan al vanaf exclusief vanaf 2 personen! Kunst uit Zeist verzorgt kunstlezingen op maat: ter voorbereiding aan één van de kunstbeurzen geeft Mirelle Nunes lezingen aan huis, waarin alle highlights aan bod komen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.