Nieuwsbrief / kunstgroet

Wilt u deze maximaal één keer per maand per mail ontvangen? Mail of meld aan via Aanmelden

Start van het nieuwe seizoen met: Chagall, Picasso, Mondriaan e.a.: Migranten in Parijs. NU te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Kunstlezingen NU OOK in Bilthoven bij VakantieXperts aan de Julianalaan 22!

Algemene aankondiging nieuwe seizoen 2019/2020!

ART ZUID | Achtergrond en informatie over kunstenaar en beelden gewenst? Volg dan de rondleiding bij Art Zuid via Kunst uit Zeist: aanmelden: www.kunstuitzeist.nl | 06-50489752.

Ontdek tijdens de kunstlezing van Kunst uit Zeist de overeenkomsten tussen twee wereldberoemde kunstenaars: David Hockney en Vincent van Gogh. NU te zien t/m 26 mei 2019 in het Van Gogh Museum Amsterdam.

Verken samen met mij de vele kunstobjecten uit de wereldberoemde collectie van de Hermitage St.-Petersburg. NU TE ZIEN | in Amsterdam. De kunstlezingen worden deze maand gegeven op di. 26 maart in Laren en woe. 27 maart in Zeist. Meld u snel aan want VOL = VOL.

Meld u aan voor de kunstlezing Schatkamer! van de Hermitage: niet alleen uitleg over de tentoonstelling, maar ook een les kunstgeschiedenis in een notendop! Deze maand maart 2019 tweemaal mogelijk: 26 maart in Laren en 27 maart in Zeist.

Extra kunstlezing in het kader van Valentijn 2019: 14 februari van 10-12u in het Binnenbos in Zeist. Bekende en minder bekende kunstenaarsparen die hun passie en liefde voor de kunst delen.

De kunstlezing van de maand januari gaat over de tentoonstelling Utrecht, Caravaggio en Europa. NU TE ZIEN in het Centraal Museum Utrecht. Klik voor een kunstlezing bij u in de buurt op de afbeelding!

NB Check tevoren goed de data van de kunstlezingen i.v.m. Kerst en Oud&Nieuw;! Dat voorkomt teleurstellingen.

De locatie Blaricum vervalt per direct! Bent u geïnteresseerd en wilt u de Zadkine-lezing toch volgen, dan verwijs ik u heel graag naar de locatie in Laren aan de Velthuijsenlaan 17 op di. 27 november a.s. van 10-12u. Vriendelijk bedankt.