Publicaties en meer

- Maandelijkse gast in het radioprogramma Radio Report bij Slotstadradio RTV Zeist; toelichting en weetjes over de kunstlezingen en actualiteiten in de kunst.

- Blogs voor de site meerdanvijftig.nl; een website van Stella Ruisch over diverse onderwerpen, die te maken hebben met kunst en musea.

- Masterthesis Master Beeldend tot 1850 over 'Moralia in Job' van Gregorius'

- Publicatie 'Moralia in Job' van Gregorius'uit 1448 (Hs. 87 uit de collectie van de Universiteitsbibliotheek van Utrecht) op de website van de Bijzonder Collecties. (bc.library.uu.nl)


-Publicatie 'De civitate Dei' van Augustinus(Hs. 42 uit de collectie van de Universiteitsbibliotheek van Utrecht) op de website van de Bijzondere Collecties.

- Stageverslag Master Beeldend tot 1850 met een onderzoek naar beeldmateriaal in handschriften en oude drukken van 1300-1600

- Scriptie Master Beeldend tot 1850 Paden naar het Paradijs naar tentoonstellingsbeleid Rijksmuseum Twenthe (2014)

- Scriptie Master Beeldend tot 1850 "Literatuuronderzoek naar de verbeelding van muziekinstrumenten in de Middeleeuwen" (2014)

- Sciptie Master Beeldend tot 1850 "Vals of Echt" Ivorendeksel van een spiegeldoosje met een hoofs gezelschap van het Rijksmuseum Amsterdam" (2013)

- Scriptie Onderzoekswerkgroep Middeleeuwen "Kempende hanen in de middeleeuwen" (2013)

- Scriptie Onderzoekswerkgroep Beeldende Kunst/Rembrandt "Reproductieprenten en hun titels" (2013)

- Scriptie Onderzoekswerkgroep Beeldende Kunst/Rembrandt "Portret van een vrouw vermoedelijk Saskia van Uylenburgh" (2012)


- Kijkwijzer CKV Centraal Museum Utrecht bij de tentoonstelling 'The House of Viktor & Rolf' (2008)

- Kijkwijzer TL-Havo "de Breul" over expositie Evert Thielen t.b.v. Culturele Vleugel Slot Zeist (2012)