Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

Mirelle Nunes, erfgoedspecialist en kunsthistorica, geeft met haar onderneming Kunst uit Zeist kunstlezingen bij actuele tentoonstellingen, die NU TE ZIEN zijn in Nederlandse musea. Zij is officieel rondleider bij TEFAF, PAN en de Sculptuur Biennale Art Zuid.

Kunstlezing fysiek !

Staat u ook te poppelen om weer naar het museum te gaan? Vanaf 1 juni jl. mag het weer! Daarom de kunstlezing over Caravaggio-Bernini op aanvraag. Laat mij weten of u een lezing thuis wenst of bij u in de buurt, privé of voor een groep. Klik hier voor meer info.

Kunstlezing online !

Het Rijksmuseum heeft de tentoonstelling Caravaggio-Bernini: Vroeg Barok in Rome verlengd tot 13 september 2020. Barok in Rome, begin 17e eeuw: emotie en beweging om de gelovige katholiek te winnen voor het geloof! Met sprekende schilderijen en marmeren beelden komt deze nieuwe beeldtaal tot leven.

Ter voorbereiding op uw bezoek wijst Kunst uit Zeist u op de highlights. Dat maakt uw bezoek nòg interessanter! Volg hier bij Kunst uit Zeist de gratis online kunstlezing.


Hier leest u meer over inspirerende lezingen van Kunst uit Zeist. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode en de Biltsche Courant, de nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld u NU hier aan.

Op de hoogte blijven? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief/kunstgroet

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

YouTube-kanaal Kunst uit Zeist

Op dit eigen YouTube-kanaal van Kunst uit Zeist ziet u een verzameling van virtuele tours van en door Nederlandse musea, die vanwege de coronamaatregelen t/m 1 juni 2020 open waren. Collecties en/of tentoonstellingen worden nu 24/7 met ons bezoekers online gedeeld. Geniet van het dagelijks nieuwe aanbod en maak samen met de conservator een privé-rondleiding door het museum. Het Platform voor Virtuele Tours biedt slechts een selectie van het snel groeiende aanbod en is geheel en al een keuze van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor uw eigen #thuismuseum.

Ook eigen vlogs door Kunst uit Zeist zijn te zien op YouTube kanaal Kunst uit Zeist! Neem eens een kijkje!

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

NIEUWE KUNSTLEZINGEN VANAF OKTOBER 2020

Kunst uit Zeist ziet u graag tegemoet in het nieuwe kunstlezingenseizoen. Deze start weer in het najaar van 2020 en wel in oktober. Een nieuwe lezingenreeks in de anderhalve meter-maatschappij; en dat betekent in ieder geval kunstlezingen in kleine groepen. Medio augustus ontvangt u bericht hierover. Automatisch bericht krijgen? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief/kunstgroet.

Wilt u liever in uw eigen omgeving gezellig samen met uw vrienden een kunstlezing bijwonen? Dat kan! Kunst uit Zeist komt ook bij u aan huis. Neem meteen contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!


ANDERHALVE METER MAATSCHAPPIJ
Kunst uit Zeist houdt ter dege rekening de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM.  
Dat betekent:
Voor de zaal in Het Binnenbos/Zeist dat het max. aantal deelnemers per lezing 8 personen zal bedragen. De kunstlezing wordt opgesplitst in timeslots van 9.30-10.45u en 10.45u-12u (geen pauze) en van 19.15-20.30 en 20.30-21.45u (geen pauze).
Voor de Expozaal in Bilthoven geldt er tot 1 september 2020 max. 30 personen per lezing. Tijdslot: 10-11.30u (met pauze).
Voor de bijeenkomst in Huizen in huiselijke kring zal eveneens een aanpassing plaatsvinden. U wordt daar z.s.m. over geïnformeerd. Tijdslot: 10-11.30u (met pauze).
Voor de kunstlezingen bij de Volksuniversiteit Almere worden de lokalen aangepast aan de nieuwe eisen. Tijdslot: 19.30-21.45u (met pauze).
  • bijwonen van een kunstlezing kan alleen bij vooraanmelding
  • volg de aanwijzingen van het personeel op
  • volg de aangegeven looproute
  • niet verschijnen met ziekteverschijnselen bij u zelf of huisgenoten
  • desinfecteer uw handen bij binnenkomst van de zaal

Coronaproof-rondleidingen in kleine setting vanaf 2 personen? Hospitality staat hoog in het vaandel bij Kunst uit Zeist. Diverse mogelijkheden voor een speciaal dagje uit, geheel verzorgd. Klik hier om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing bij u thuis?

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een rondleiding op hoog niveau in een museum voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Hospitality staat bij Kunst uit Zeist hoog in het vaandal en is al mogelijk voor een privélezing vanaf 2 personen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Kunst uit Zeist ontwikkelt kunstlezingen bij tentoonstellingen die nu te zien zijn: ter voorbereiding op uw bezoek wijst Mirelle Nunes u op alle highlights die er te zien zijn.  

Kijk bij agenda voor een kunstlezing bij u in de buurt (Almere, Bilthoven , Huizen en Zeist)