Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

ALLE KUNSTLEZINGEN IN DE MAAND MAART en APRIL ZIJN GEANNULEERD WEGENS DE MAATREGELEN OMTRENT HET CORONAVIRUS. HIERMEE KOMT EEN VERVROEGD EINDE AAN HET KUNSTLEZINGENSEIZOEN VAN KUNST UIT ZEIST. IK DANK U VOOR UW BELANGSTELLING AFGELOPEN SEIZOEN EN ZIE U GRAAG WEER TERUG IN HET NAJAAR MET EEN NIEUWE LEZINGENREEKS.


KUNST UIT ZEIST IS GEDURENDE DE CORONACRISIS HET PLATFORM VOOR VIRTUELE RONDLEIDINGEN IN NEDERLANDSE MUSEA.

VIRTUELE RONDLEIDINGEN | In verband met het tijdelijk sluiten van musea t/m juni 2020 i.v.m. het Corona-virus vind u hier een aantal virtuele tours. Kunst uit Zeist maakt het zo mogelijk dat u toch op de hoogte bent van de actuele tentoonstellingen in Nederland.

Kijk bij Kunst in Beeld en waan u in de tentoonstelling. Meer achtergrond gewenst? Kom dan in het najaar naar de nieuwe reeks kunstlezingen van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor alle virtuele rondleidingen op het YouTube-kanaal van Kunst uit Zeist.YouTube kanaal Kunst uit Zeist

Kunstlezing

In de maand april stond de laatste kunstlezing van dit seizoen op het programma: Caravaggio-Bernini: Vroeg Barok in Rome ! Barok in Rome, begin 17e eeuw: emotie en beweging om de gelovige katholiek te winnen voor het geloof! Met sprekende schilderijen en marmeren beelden komt deze nieuwe beeldtaal tot leven.

Hier leest u meer over inspirerende lezingen. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode en de Biltsche Courant, de nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld u NU hier aan.

Op de hoogte blijven? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!


Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing bij u thuis?

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een rondleiding in een museum voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Kunst uit Zeist ontwikkelt kunstlezingen bij tentoonstellingen die nu te zien zijn: ter voorbereiding op uw bezoek wijst Mirelle Nunes u op alle highlights die er te zien zijn.  

Bij agenda ziet u waar bij u in de buurt de lezingen worden gegeven (Zeist, Bilthoven, Huizen en Leerdam).