Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

NIEUW | YOUTUBE | Impressies van actuele tentoonstellingen in Nederland. Kijk bij Kunst in Beeld en waan u in de tentoonstelling. Meer achtergrond gewenst? Kom dan naar een van de kunstlezingen van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor het overzicht.YouTube kanaal Kunst uit Zeist

Kunstlezing Februari

In de maand februari, een speciale Valentijnlezing door Kunst uit Zeist! Namelijk één die in het teken staat van de liefde: ik neem u mee door de kunstgeschiedenis aan de hand van kunstenaarsparen, die hun liefde en passie voor de kunst met elkaar delen. Deze lezing is samengesteld met andere paren dan de lezing van vorig jaar!!

Hier leest u meer over deze liefdevolle lezing. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode en de Biltsche Courant, de nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld u NU hier aan.

Op de hoogte blijven? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!ValentijnlezingKunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing bij u thuis?

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een rondleiding in een museum voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Kunst uit Zeist ontwikkelt kunstlezingen bij tentoonstellingen die nu te zien zijn: ter voorbereiding op uw bezoek wijst Mirelle Nunes u op alle highlights die er te zien zijn.  

Bij agenda ziet u waar bij u in de buurt de lezingen worden gegeven (Zeist, Bilthoven, Bleiswijk Laren en Leerdam).