Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

Mirelle Nunes, erfgoedspecialist en kunsthistorica, geeft met haar onderneming Kunst uit Zeist kunstlezingen bij actuele tentoonstellingen, die NU TE ZIEN zijn in Nederlandse musea. Zij is officieel rondleider bij PAN en Sculptuur Biënnale Art Zuid.


KUNST UIT ZEIST IS WEER VAN START!

De fysieke kunstlezingen van Kunst uit Zeist in de diverse zalen gaan weer van start. Met de versoepeling van de Corona-maatregelen vanuit de rijksoverheid van 18 februari jl. mogen bezoeker van kunstlezingen weer bijelkaar komen in klaslokalen, huiskamers, zalen en zaaltjes. Dus meld u aan en we zijn weer begonnen!

Daarnaast biedt Kunst uit Zeist de lezingen ook live-online aan voor € 10 p/link èn is er de mogelijkheid om terug te kijken met een (terugkijk)link (zie: agenda).

Via de nieuwsbrief, de sociale media en deze website wordt u op de hoogte gehouden.


NIEUW ** NIEUW ** NIEUW **
KUNST UIT ZEIST HEEFT NIEUWE LOCATIE IN ZEIST

Vanaf 1 maart 2022 ontvangt Kunst uit Zeist u voor kunstlezingen in de zaal in het Walkartcentrum aan de Kerklaan 19 in het centrum van Zeist. Makkelijk bereikbaar met OV, per fiets en te voet. U kunt gratis parkeren achter de Walkartkerk!

Koffie/thee € 2, graag contant betalen.

Ter voorbereiding op uw bezoek aan de tentoonstelling wijst Kunst uit Zeist u ondertussen op alle highlights. Dat maakt uw bezoek aan bijv. Artemisia Gentileschi en Viva la Frida - Kahlo (Drents Museum t/m 18 april a.s.), Alexander Calder NOW (Kunsthal Rotterdam t/m 29 mei 2022) nòg interessanter!

U kunt ook nog de online-lezing over Alphonse Mucha en de Art Nouveau terugkijken, deze is t/m 3 juli a.s. te bezoeken in Kunstmuseum Den Haag. Interesse? Meld u hier aan.


KUNST UIT ZEIST in de Media

Hier leest u meer over inspirerende lezingen van Kunst uit Zeist. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode Zeist en de Stadspers, de eigen nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld u NU hier aan.

Op de hoogte blijven van overige kunstlezingen en activiteiten van Kunst uit Zeist? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de maandelijkse nieuwsbrief/kunstgroet

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!


YOUTUBE-kanaal KUNST UIT ZEIST

Op dit eigen YouTube-kanaal van Kunst uit Zeist ziet u een verzameling van virtuele tours van en door Nederlandse musea, die vanwege de coronamaatregelen deels geopend zijn. Collecties en/of tentoonstellingen worden nu 24/7 met ons bezoekers online gedeeld. Geniet van dit aanbod en maak een privé-rondleiding door het museum. Het Platform voor Virtuele Tours biedt slechts een selectie van het snel groeiende aanbod en is geheel en al een keuze van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor uw eigen #thuismuseum.

Ook eigen vlogs door Kunst uit Zeist zijn te zien op YouTube kanaal Kunst uit Zeist! Neem een kijkje!

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing-op-maat

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een coronaproof-rondleiding op hoog niveau in private, voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Hospitality staat bij Kunst uit Zeist hoog in het vaandel en is al mogelijk voor een privé-bijeenkomst vanaf 2 personen. Klik hier voor de mogelijkheden.