Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

Mirelle Nunes, erfgoedspecialist en kunsthistorica, geeft met haar onderneming Kunst uit Zeist kunstlezingen bij actuele tentoonstellingen, die NU TE ZIEN zijn in Nederlandse musea. Zij is officieel rondleider bij PAN en Sculptuur Biënnale Art Zuid: uw gids voor de beeldende kunst!


KUNPAN Amsterdam 2022 met Willem van Weeghel en zijn dynamic art.ST UIT ZEIST DEZE WINTER !


In het lezingenseizoen '22-'23 komen weer grote en minder grote actuele tentoonstellingen aan bod. Data en lokaties voor de lezingenreeks 2022/2023 staan op deze website (kopje 'Kunstlezingen' en 'Agenda'). Gegarandeerd zijn van een plekje bij de lezing? U kunt zich nu meteen aanmelden!


Ter voorbereiding op uw bezoek aan de tentoonstelling wijst Kunst uit Zeist u ondertussen op alle highlights. Dat maakt uw bezoek aan bijv. het Mauritshuis of het Van Gogh Museum nog interessanter!

U kunt ook nog de lezing over Manhattan Masters of Gustav Klimt terugkijken. Interesse? Meld u hier aan en u krijgt per omgaande de link toegestuurd.


KUNST UIT ZEIST in de Media

Hier leest u meer over inspirerende lezingen van Kunst uit Zeist. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode Zeist en de Stadspers, de eigen nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meldt u NU hier aan.

Op de hoogte blijven van overige kunstlezingen en activiteiten van Kunst uit Zeist? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de maandelijkse nieuwsbrief/kunstgroet.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!


YOUTUBE-kanaal KUNST UIT ZEIST

Op dit eigen YouTube-kanaal van Kunst uit Zeist ziet u een verzameling van virtuele tours van en door Nederlandse musea, die vanwege de coronamaatregelen deels geopend zijn. Collecties en/of tentoonstellingen worden nu 24/7 met ons bezoekers online gedeeld. Geniet van dit aanbod en maak een privé-rondleiding door het museum. Het Platform voor Virtuele Tours biedt slechts een selectie van het snel groeiende aanbod en is geheel en al een keuze van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor uw eigen #thuismuseum.

Ook eigen vlogs door Kunst uit Zeist zijn te zien op YouTube kanaal Kunst uit Zeist! Neem een kijkje!

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing-op-maat

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een coronaproof-rondleiding op hoog niveau in private, voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Hospitality staat bij Kunst uit Zeist hoog in het vaandel en is al mogelijk voor een privé-bijeenkomst vanaf 2 personen. Klik hier voor de mogelijkheden.