Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

NIEUW | YOUTUBE | Impressies van actuele tentoonstellingen in Nederland. Kijk bij Kunst in Beeld en waan u in de tentoonstelling. Meer achtergrond gewenst? Kom dan naar een van de kunstlezingen van Kunst uit Zeist.

Klikhiervoor het overzicht.YouTube kanaal Kunst uit Zeist

Kunstlezing Januari

In tegenstelling tot voorgaande jaren slaat Kunst uit Zeist dit lezingenseizoen de maand december over. In het nieuwe jaar 2020, in januari neemt Kunst uit Zeist u mee naar de wereld van Niki de Saint Phalle en haar Nana's. De tentoonstelling is NU te zien in Museum Beelden aan Zee in Den Haag. Aankondigingen voor de kunstlezingen vindt u hier op de site, maar ook bijv. in de Nieuwsbode en de Biltsche Courant, de nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld u hier aan.

Op de hoogte blijven? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Niki Nana's aan Zee

Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing bij u thuis?

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een rondleiding in een museum voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Kunst uit Zeist ontwikkelt kunstlezingen bij tentoonstellingen die nu te zien zijn: ter voorbereiding op uw bezoek wijst Mirelle Nunes u op alle highlights die er te zien zijn.  

Bij agenda ziet u waar bij u in de buurt de lezingen worden gegeven (Zeist, Bilthoven, Bleiswijk Laren en Leerdam).