Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

PANRondleidingen Kunstbeurs PAN

Kunst uit Zeist leidt u graag rond bij een rondleiding op aanvraag of tijdens het uurtje PAN (dagelijks om 15u). Noteer alvast in uw agenda: de beurs voor kunst, antiek, design PAN Amsterdam van 24 november t/m 1 december 2020. Neem hier contact op voor meer informatie.


Kunstlezing November

Het nieuwe lezingenseizoen 2019-2020 is weer gestart. In november gaat u met Kunst uit Zeist mee naar Giverny, in Frankrijk, naar de Tuinen van Verbeelding van Claude Monet. De tentoonstelling is NU te zien in het Kunstmuseum in Den Haag. Aankondigingen vindt u hier op de site, maar ook bijv. in de Nieuwsbode en de Biltsche Courant, de nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meld hieraan.
Op de hoogte blijven? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief.
Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Monet

Kunstlezingen thuis of op het werkKunstlezing bij u thuis?

Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een rondleiding in een museum voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Klik hier en Kunst uit Zeist bespreekt met u de mogelijkheden.

Kunstkennis maakt uw bezoek nóg interessanter

Kunst uit Zeist ontwikkelt kunstlezingen bij tentoonstellingen die nu te zien zijn: ter voorbereiding op uw bezoek wijst Mirelle Nunes u op alle highlights die er te zien zijn.  

Bij agenda ziet u waar bij u in de buurt de lezingen worden gegeven (Zeist, Bilthoven, Bleiswijk en Leerdam).