Welkom op de website van Mirelle Nunes |Kunst uit Zeist: uw gids voor de beeldende kunst!

Mirelle Nunes, erfgoedspecialist en kunsthistorica, geeft met haar onderneming Kunst uit Zeist kunstlezingen bij actuele tentoonstellingen, die NU TE ZIEN zijn in Nederlandse musea. Zij is officieel rondleider bij PAN en Sculptuur Biënnale Art Zuid: uw gids voor de beeldende kunst!

Kunstlezing van Maart

Dit voorjaar is in het Rijksmuseum de unieke tentoonstelling over de 17de-eeuwse schilder Johannes Vermeer te zien. Wist u dat er maar 37 werken van hem bekend zijn? 28 zijn nu te zien!

De kunstlezing zal ingaan op het leven en werk van Vermeer en deze stukje bij beetje ontrafelen. Gegarandeerd zijn van een plekje bij de lezing? U kunt zich nu meteen aanmelden!

De lezing van 16 maart a.s. in het Walkartcentrum is reeds VOL. Alternatief is do. 23 maart a.s. zelfde tijd: 10-11.30u eveneens in het Walkartcentrum, Kerkweg 19 in Zeist.

 

Op vrijdag 14 april a.s. beantwoord ik vragen na afloop van de documentaire 'Dichterbij Vermeer' (Q&A) in Filmtheater Movie W in Wageningen.

De documentaire zal ingaan op nieuwe ontdekkingen en door het laag voor laag ontleden van het werk, komen we in deze film steeds dichter bij de schilder om de beslissingen die hij maakte te ontleden en de stappen in zijn oeuvre te begrijpen. Gegarandeerd zijn van een plekje bij deze film? U kunt zich nu aanmelden!

Datum: vrij. 14 april a.s. inloop van 20u | start 20.30u | Q&A na afloop van de film
Adres: Wilhelminaweg 3A, Wageningen.

 

EXCLUSIEVE RONDLEIDING EXPOSITIE JASPER KRABBÉ

Speciaal voor Slot Zeist verzorgt Kunst uit Zeist een viertal spraakmakende rondleidingen bij de expositie 'Super Saturation' van beeldend kunstenaar Jasper Krabbé.

Kijk hier voor data, info en prijs. Aanmelden kan rechtstreeks bij de Culturele Vleugel.

Ook voor verjaardagen, familieuitjes etc. kunt u een rondleiding op een desgewenste dag aanvragen! Mail of bel met kunstuitzeist@casema.nl | 06-50489752.

Rondleiding Jasper Krabbé

Ter voorbereiding op uw bezoek aan de tentoonstelling wijst Kunst uit Zeist u ondertussen op alle highlights. Dat maakt uw bezoek aan bijv. het Mauritshuis of het Van Gogh Museum nog interessanter!

U kunt ook nog de lezing over Manhattan Masters of Gustav Klimt terugkijken. Interesse? Meld u hier aan en u krijgt per omgaande de link toegestuurd.

KUNST UIT ZEIST in de Media

Hier leest u meer over inspirerende lezingen van Kunst uit Zeist. Aankondigingen vindt u ook in bijv. de Nieuwsbode Zeist en de Stadspers, de eigen nieuwsbrief, via flyers, social media en uitzendingen van Slotstad Radio. Mis het niet en meldt u NU hier aan.

Op de hoogte blijven van overige kunstlezingen en activiteiten van Kunst uit Zeist? Geef uw emailadres hier door en u ontvangt automatisch de maandelijkse nieuwsbrief/kunstgroet.

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!


YOUTUBE-kanaal KUNST UIT ZEIST

Op dit eigen YouTube-kanaal van Kunst uit Zeist ziet u een verzameling van virtuele tours van en door Nederlandse musea, die vanwege de coronamaatregelen deels geopend zijn. Collecties en/of tentoonstellingen worden nu 24/7 met ons bezoekers online gedeeld. Geniet van dit aanbod en maak een privé-rondleiding door het museum. Het Platform voor Virtuele Tours biedt slechts een selectie van het snel groeiende aanbod en is geheel en al een keuze van Kunst uit Zeist.

Klik hier voor uw eigen #thuismuseum.

Ook eigen vlogs door Kunst uit Zeist zijn te zien op

YouTube kanaal Kunst uit Zeist

! Neem een kijkje!

Scroll naar beneden voor meer actualiteiten!

Kunstlezingen thuis of op het werk

Kunstlezing-op-maat
Geïnteresseerd in kunstlezing bij u thuis of op het werk? Of een coronaproof-rondleiding op hoog niveau in private, voor uw eigen groep? Denk aan verjaardag, familieuitje, teambuilding, social event of een jubileum. Hospitality staat bij Kunst uit Zeist hoog in het vaandel en is al mogelijk voor een privé-bijeenkomst vanaf 2 personen. Klik hier voor de mogelijkheden.